Mijn favorieten

Het verkopen van uw woning doet u samen met de makelaar van Nijmegen: Rob Disbergen !

En dan is het zover, u wilt uw woning gaan verkopen. Maar waar begint u? Ons advies aan u: begin het verkopen van uw woning met het aanvragen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van de makelaars van Rob Disbergen makelaardij. ­
Rob Disbergen makelaardij is reeds decennia een actieve verkoopmakelaar in Nijmegen, Nijmegen Noord en de regio.
Ons werkgebied beslaat grofweg de volgende regio: in het Zuiden tot aan Gennep en Cuijk, in het Oosten: Groesbeek, in het westen Druten en in het Noord en: Elst/Arnhem.

In ons eerste kennismakingsgesprek leren wij u én uw wensen kennen. Wij informeren u graag over onze enthousiaste werkwijze én de mogelijkheden die u heeft bij het verkopen van uw huis of appartement.

Ook geven wij u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning! Belt u ons hiervoor gerust: 024 - 356 62 63
­
Bij het verkopen van de woning is de hoogste verkoopprijs natuurlijk meestal gewenst. De weg hiernaar toe is dan vanaf de start erg bepalend, en juist hier gaat het al vaak mis. Voor een optimaal resultaat mét de hoogste opbrengst voor uw woning is ook een juiste vraagprijs essentieel. De makelaars van Rob Disbergen makelaardij kunnen voor uw woning de beste vraagprijs bepalen, dit doen wij door onze jarenlange ervaring en uitgebreide data van reeds verkochte woningen, ook in uw buurt en straat.­
 

Presentatie van uw woning.

Natuurlijk verdient de presentatie van uw woning de beste aanpak. De makelaars van Rob Disbergen Makelaardij hebben veel ervaring hoe de woning juist te presenteren. Wij werken altijd samen met een professionele woningfotograaf en stylist. Onze aanpak zorgt voor een perfecte presentatie met als doel: tevreden klanten én verkochte woningen!

Onze vernieuwde woningpresentatie bestaat tegenwoordig uit een video van uw woning, meerdere 360° foto's van zowel binnen als buiten en 2D en 3D-plattegronden. Met onze vernieuwde woningpresentatie creëren wij niet alleen een beter beeld voor eventuele geïnteresseerde van uw woning, wij zorgen er ook voor dat uw woning optimaal gevonden wordt op Funda.
 

Onze vernieuwde woningpresentatie ziet er als volgt uit:Wij willen graag de beste makelaar van Nijmegen zijn, zowel voor u als onszelf. Om inzicht te krijgen in de waardering van ons kantoor door onze klanten hebben wij een voor iedereen toegankelijke en transparante webpagina met ontvangen beoordelingen.
Kijk voor de beoordelingen van onze dienstverlening door onze klanten ook eens op Funda en de beoordelingen op onze eigen website. Dit geeft u alvast een helder beeld over onze dienstverlening! Uiteraard maken wij uitgebreid en intensief gebruik van de sociale media, hiervoor beschikken wij over een eigen:

Uw verkoop profiteert van ons grote relatienetwerk, hierdoor kunnen wij ook regelmatig rechtstreeks kopers voor onze klanten aandragen. Deze potentiële kopers ontmoeten wij dagelijks tijdens onze bezichtigingen, taxaties, informatiegesprekken, etc. Zo verkopen wij woningen zelfs regelmatig zonder internet! Ouderwets makelen heet dat! 


Waarom juist niet zelf verkopen van uw woning, maar wel via Rob Disbergen Makelaardij?

Veel doe het zelf formules, zoals Makelaarsland, zijn onpersoonlijk, werken landelijk maar vragen wel tot ca. € 1250, - euro per jaar voor het plaatsen van uw woning op Funda. U dient dan echter alles verder zelf te doen! De telefonische verkoopondersteuning gebeurt hierbij door medewerkers die u niet kent, medewerkers die de potentiële kopers nog nooit hebben ontmoet en dus totaal geen goede inschatting van hen kunnen maken, én erger nog: uw woning hebben zij nog nooit zelf gezien.
U kunt zelf wel nagaan dat een makelaar die niet weet aan wie en niet weet wat hij of zij verkoopt, nooit voor u de betrokken en persoonlijke makelaar kan zijn die uw verkoop tot een optimaal resultaat kán leiden!
In financieel opzicht heeft u via ons kantoor bovendien ook direct al een voordeel: wij kunnen namelijk de verkoop van uw woning veel goedkoper en uitgebreider voor u opstarten!

Wij hanteren altijd "No Cure No Pay" bij de verkoop en aankoop van uw woning!

Graag ontmoeten wij u spoedig voor een eerste kennismaking.

Woning van de maand