Mijn favorieten

Net even een andere aanpak! Ook creatief uw woning verkopen? Bel Rob Disbergen Makelaars Nijmegen maar

Makelaar Nijmegen | Rob Disbergen

En dan is het zover, u wilt uw woning gaan verkopen. Maar waar begint u?

Ons advies aan u: begin het verkopen van uw woning met het aanvragen van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van de makelaars van Rob Disbergen Makelaars. U maakt dan kennis met ons enthousiasme, ervaring en onze continue vernieuwing in de makelaardij.
Deze waardebepaling van de woning gebeurt bij u thuis.
Ook maakt u dan kennis met de mensen achter misschien wel hét allerbekendste logo van Nijmegen, "De kop van Rob", de mensen van Team Disbergen, al jaren de kracht van ons kantoor!

Rob Disbergen Makelaars is reeds decennia een van de meest actieve verkoopmakelaars in Nijmegen, Nijmegen Noord en de regio.

Ons werkgebied:
Ons werkgebied beslaat grofweg de volgende regio: in het Zuiden tot aan regio Gennep en Cuijk, in het Oosten: Groesbeek, in het westen regio Druten en in het Noorden: regio Elst.

In ons eerste kennismakingsgesprek leren wij u én uw wensen kennen. Vaak horen wij van mensen dat ze graag een "klik" of "goed gevoel" heel belangrijk vinden bij hun keuze van de makelaar. Dat begrijpen wij maar al te goed. U kunt hiervoor ook al vast eens kijken bij onze reviews / beoordelingen. Hier zijn de ervaringen van onze klanten te lezen. 

Uiteraard informeren wij u graag over onze enthousiaste werkwijze én de mogelijkheden die u heeft bij het verkopen van uw huis of appartement.

Voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw woning te verkopen belt u ons gerust. 
 

Telefoonnummer: 024 - 356 62 63
 

Uiteraard kunt u ook een email versturen naar: info@robdisbergen.nl
­
Bij het verkopen van de woning is de hoogste verkoopprijs natuurlijk meestal gewenst. De weg hiernaar toe is dan vanaf de start erg bepalend. 
Voor een optimaal resultaat mét de hoogste opbrengst voor uw woning is ook een juiste strategie en goede vraagprijs essentieel.
De makelaars van Rob Disbergen makelaardij kunnen u hiermee perfect van dienst zijn. Dit doen wij door onze actuele kennis van de markt, onze jarenlange ervaring en uitgebreide data van reeds verkochte woningen, ook in uw buurt en straat.­
 

Presentatie van uw woning.

Natuurlijk verdient de presentatie van uw woning de beste aanpak. De makelaars van Rob Disbergen Makelaardij hebben veel ervaring hoe de woning juist te presenteren. Wij werken altijd samen met een exclusief geselecteerde professionele woningfotograaf en stylist.
Onze samenwerking zorgt voor een unieke presentatie met als doel: tevreden klanten én verkochte woningen!

Onze woningpresentatie bestaat naast professionele foto's en plattegronden ook vaak uit een video van uw woning, meerdere 360° foto's van zowel binnen als buiten en 2D en 3D-plattegronden. Met onze woningpresentatie creëren wij niet alleen een beter beeld voor eventuele geïnteresseerde van uw woning, wij zorgen er ook voor dat uw woning optimaal gevonden wordt op Funda.
 

Onze woningpresentatie kan er als volgt uit komen te zien. Hieronder vindt u voorbeelden van:

- Video
- Plattegronden (volledig ingerichte versie)
- Foto's (Paar voorbeeldfoto's)
- De 360 gradenfoto's vindt u bij de onze panden op de websites. 

Graag een unieke presentatie? Wij verzorgen een eigen website van uw woning!

Een van een eigen website van uw woning? Dat kan natuurlijk ook bij Rob Disbergen makelaardij, speciaal voor de verkoop.
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid tot een exclusieve en uitgebreide presentatie via een eigen website van hun woning.
Zie hiervoor de links naar de onderstaande websites als voorbeeld. Luxe full HD presentatie. Foto's met betere kwaliteit dan op Funda.


Nijmegen Noord:

www.pijlpuntstraat26.nl

www.pijlpuntstraat38.nl 


Nijmegen (Hazenkamp):

www.slotemakerdebruineweg256.nl

www.tijgerstraat147.nl

www.heidevenstraat115.nl


Groesbeek:

www.knapheideweg29.nl


Ven-Zelderheide (Limb.):

www.kleefseweg57.nl
 

Video van uw woning.

 

 

Missie:
Wij willen graag de beste makelaar van Nijmegen zijn, zowel voor u als onszelf. Om inzicht te krijgen in de waardering van ons kantoor door onze klanten hebben wij een voor iedereen toegankelijke en transparante webpagina met ontvangen beoordelingen.
Kijk voor de beoordelingen van onze dienstverlening door onze klanten ook eens op Funda en de beoordelingen op onze eigen website.
Dit geeft u alvast een helder beeld over onze dienstverlening!

Uiteraard maken wij uitgebreid en intensief gebruik van de sociale media, hiervoor beschikken wij over een eigen:

Uw verkoop profiteert van ons grote relatienetwerk, hierdoor kunnen wij ook regelmatig rechtstreeks kopers voor onze klanten aandragen. Deze potentiële kopers ontmoeten wij dagelijks tijdens onze bezichtigingen, taxaties, informatiegesprekken, etc.


Waarom juist niet zelf verkopen van uw woning, maar wel via Rob Disbergen Makelaardij?

Veel doe het zelf formules, zoals Makelaarsland, zijn onpersoonlijk, werken landelijk maar vragen wel tot ca. € 1300, - euro voor het plaatsen van uw woning op Funda. U dient dan echter alles verder zelf te doen!
De telefonische verkoopondersteuning gebeurt hierbij door medewerkers die u niet kent, medewerkers die de potentiële kopers nog nooit hebben ontmoet en dus totaal geen goede inschatting van hen kunnen maken, én erger nog: uw woning hebben zij nog nooit zelf gezien.
U kunt zelf wel nagaan dat een makelaar die niet weet aan wie en niet weet wat hij of zij verkoopt, nooit voor u de betrokken en persoonlijke makelaar kan zijn die uw verkoop tot een optimaal resultaat kán leiden!
In financieel opzicht heeft u via ons kantoor bovendien ook direct al een voordeel: wij kunnen namelijk de verkoop van uw woning veel goedkoper en uitgebreider voor u opstarten!

Wij hanteren altijd "No Cure No Pay" bij de verkoop en aankoop van uw woning!

Graag ontmoeten wij u spoedig voor een eerste kennismaking.

Woning van de maand