Mijn favorieten

Onze medewerkers

Rob Disbergen Makelaars Nijmegen

Rob Weusthof
Rob Weusthof
Register Makelaar - Taxateur o.z.
Rob Weusthof is Makelaar en Taxateur o.z. en tevens eigenaar van Rob Disbergen Makelaars.
In 1997 begonnen in de makelaardij en via een aantal tussenstappen bij andere woningmakelaars en bedrijfsmakelaar bij Rob Disbergen in het bedrijf gekomen. Jarenlang heb ik ook intensief met de heer Disbergen samengewerkt en het vak van hem geleerd. Vanaf 2008/2009 ben ik zelf eigenaar van het bedrijf. Ik ben zelf geboren en getogen in Nijmegen, naar de middelbare school gegaan op het toenmalige Elshofcollege (Thans Kandinsky) en gestudeerd aan de HEAO in Eindhoven. Ik heb altijd graag gesport. Eerst op voetbal en later werd rugby mijn grote passie. De stad Nijmegen en regio ken ik dan ook door en door.
Graag maak ik nader kennis met u om te zien of wij u van dienst kunnen zijn bij taxatie, verkoop, verhuur of aankoop van uw nieuwe woning. Hopelijk tot snel!
Rob Disbergen
Rob Disbergen
Senior Adviseur O.G. - Woningen
De grondlegger en naamgever van ons kantoor. In De jaren tachtig begonnen, eerst met het kantoor aan de St. Jacobslaan en later verhuisd met het bedrijf naar de Hatertseweg. Nog steeds een enthousiaste en motiverende kracht met een waardevolle en adviserende rol.