Mijn favorieten

Helpen Kiezen Hypotheken

Alweer sinds 2012 bieden Rob Disbergen Makelaardij en Helpen Kiezen Hypotheken een unieke combinatie van Hypotheken en Makelaarsdiensten onder 1 dak!

HelpenKiezen Hypotheken is een zeer servicegericht en professioneel hypotheekkantoor, waar u met al uw vragen over hypotheken en financieringen terecht kunt. Helpen Kiezen biedt hypotheken aan van alle geldversrtekkers en de banken waaronder Rabobank, ABN-AMRO, SNS, ING Bank, NIBC, etc. 
Bent u al bij de bank geweest? Bel dan toch eens voor een onafhankelijk vergelijk van de voorwaarden! 

Rob Disbergen Makelaars streeft naar kwaliteit en is overtuigd van de meerwaarde door de samenwerking met Helpen Kiezen Hypotheken.
Door Independer is HelpenKiezen Hypotheken al eens uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van Nederland! In januari 2012 zijn wij een samenwerking aangegaan met HelpenKiezen Hypotheken.
De heer Dennis Janssen is de Hypotheekadviseur binnen ons kantoor aan de Hatertseweg 126.   
Al uw vragen over uw huidige hypotheek of een nieuwe hypotheek worden bij ons op kantoor voor u haarfijn uitgelegd.

De samenwerking is ook ideaal als uw een nieuwe woning gaat kopen. Wij bieden u ter oriëntatie een informatief en gratis Hypotheekgesprek en aansluitend een informatief gratis aankoopgesprek aan samen met een van onze aankoopmakelaars.
Dat scheelt u veel tijd en zelf uitzoeken. U bent binnen dan in 1 bezoek aan ons adres heel veel wijzer!


Voor meer informatie over HelpenKiezen verwijzen wij u graag door naar de website van HelpenKiezen op www.helpenkiezen.nl.

Combinatie van een Aankoop en Hypotheekgesprek, telefoon : 024 - 356 62 63  

Beslist een aanrader!

Woning van de maand