Mijn favorieten

Huis te koop Nijmegen

Je bent op zoek naar een huis dat te koop staat in Nijmegen? In Nijmegen en omstreken zijn gelukkig genoeg huizen te koop. Rob Disbergen Makelaars Nijmegen ondersteund je graag tijdens het kopen van een huis in Nijmegen. Het huisaanbod in Nijmegen is erg groot zo zijn er meerdere soorten rijtjeshuizen, twee huizen onder één kap woningen en natuurlijk vrijstaande woningen. Maar welk huis is voor je geschikt?

Welk huis kopen in Nijmegen?

Hou je van retro of krijg je daar juist de rillingen van? Hoeveel gasten zou je uitnodigen als je een barbecue organiseert? Ben ik een buitenmens? Wat maakt mij echt blij? Dat zijn vier vragen die je jezelf kan stellen om er achter te komen welk huis je kan kopen in Nijmegen. Of weet je al waar je ongeveer naar op zoek bent? Dan staan onze makelaars klaar om je verder te assisteren met de aankoop van je nieuwe huis.

Huis kopen met Rob Disbergen Makelaars Nijmegen

Wij, Rob Disbergen Makelaars, ondersteunen je graag in de aankoop van je nieuwe huis. Wij zijn aangesloten bij NVM, het NWWI en zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister Vastgoedcert. Onze makelaars zijn kwalitatief en hebben veel ervaring in huis. Ook zijn ze bekend in Nijmegen en omgeving en kunnen je dus goed adviseren welke buurt het best bij jou past.

Wij streven om er samen met jou het beste resultaat te behalen. Bepalen samen met jou de zoekstrategie en aankoop strategie zodat je ook weet wat je kan verwachten bij het aanschaffen van een ‘nieuw’ huis.

Huis kopen in Nijmegen? Bel ons direct 

Door ons enthousiasme en inzet worden wij door onze klanten beoordeeld met méér dan een 8.5 voor dienstverlening. Zo gebeurd het ook vaak dat onze nieuwe klanten met ons in contact komen door het aanraden van onze huidige klanten.

Kunnen wij je binnenkort assisteren bij het kopen van een nieuw huis in Nijmegen? Bel dan 024 356 62 63 of mail naar info@robdisbergen.nl.

Woning van de maand