Mijn favorieten

Gratis Waardebepaling Nijmegen

Wil je een gratis waardebepaling voor de woning die je binnenkort wilt verkopen? Wij van Rob Disbergen Makelaars Nijmegen willen je graag helpen inzicht in de markt te krijgen met een gratis waardebepaling.

Huidige woning verkopen

Ben je van plan om binnenkort je huis te verkopen? Dan is het handig om inzicht te krijgen in de huidige woningmarkt en om vooraf te weten tegen welke prijs je je huidige woning kan verkopen. Een gratis waardebepaling geeft je inzicht in wat de huidige marktwaarde van je woning is. Tijdens het gesprek met onze makelaar kan je alles vragen over de huidige woningmarkt.

Wat houdt een gratis waardebepaling in?

Bij een gratis waardebepaling van je woning komt onze makelaar vrijblijvend bij je langs. Onze makelaar neemt de woning op en maakt op basis van zijn ervaring en marktkennis een strakke waardebepaling. De waarde die onze makelaar aan je woning geeft zal een strakke inschatting zijn van de actuele marktwaarde van je woning. Een gratis waardebepaling is een indicatie van de waarde van je woning en geen taxatie.

Wat gebeurt er na een gratis waardebepaling?

Na de gratis waardebepaling heb je de mogelijkheid om nogmaals met ons aan tafel te gaan. Hier kunnen we dan eventuele verdere plannen bespreken. Een gratis waardebepaling is een goed punt om de verkoop van je woning te starten maar is dus geen officiële taxatie. Een officiële taxatie heb je nodig om je woning te verkopen of om je hypotheek aan te passen. Maar omdat we de gratis waardebepaling al hebben gedaan kunnen we op basis van die bevindingen verder kijken.


Vraag een gratis waardebepaling aan

Als je er voor kiest om door Rob Disbergen Makelaars Nijmegen een gratis waardebepaling te doen dan kies je voor een professionele, ervaren en kwalitatieve makelaar. Zo zijn wij aangesloten bij het NVM en zijn wij gecertificeerd door Vastgoedcert.

Vandaag nog een gratis waardebepaling plannen? Neem dan contact op met ons. Je kan ons bereiken op 024 356 62 63 of mailen op info@robdisbergen.nl.

 

Woning van de maand