Mijn favorieten

Disclaimer

De website van Rob Disbergen Makelaars wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat de inhoud van de site -en de daarin vervatte informatie- verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
 

Wijzigingen/updates

Rob Disbergen Makelaars Nijmegen B.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen aan te brengen in de informatie die wordt aangeboden via de website.

 

Externe links

De website van Rob Disbergen Makelaars O.G. B.V. bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Rob Disbergen Makelaars O.G. B.V. kan echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van de externe links.
 

Intelectueel eigendom

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van Rob Disbergen Makelaardij O.G. B.V., de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te 'reverse engineeren', te decompileren of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand door de makelaar schriftelijke toestemming is verleend. Het intellectuele eigendomsrecht van de Rob Disbergen makelaardij-website (waaronder teksten, foto’s en logo’s) berust bij Rob Disbergen Makelaardij O.G. B.V. te Nijmegen.