Mijn favorieten

Vóór de markt uit de leukste woningen?

Zodra u dit formulier invult houden wij u op de hoogte van alle nieuwe koopwoningen, die aan uw woonwensen voldoen. Dit zijn woningen in onze eigen portefeuille. Met onze dienstverlening als aankoopmakelaar ontvangt u tevens het aanbod van alle collega NVM makelaars.
U ontvangt daarmee dus bijna het gehele aanbod, vaak nog voor de markt uit!
Dit aanbod is completer en actueler dan ander websites zoal Jaap, Vodem, pararius, etc. U ontvangt dan ook al het aanbod en vaak nog eerder dan de woningen op Funda staan.

Mocht u een leuke woning graag een keer met een van onze makelaars bezichtigen, neemt u dan contact met ons op.
Indien de woning niet door Rob Disbergen Makelaars wordt verkocht kunt u ons inschakelen als uw aankoopmakelaar. Probeert u onze meerwaarde als aankoopmakelaar eens uit! De eerste aankoopbezichtiging bieden wij u namelijk gratis aan!

In deze markt is de aankoopmakelaar een absolute must als u kans wil maken op een woning zonder dat u onnodig duizenden of tienduizenden euro's teveel betaalt. 

Wij kennen de markt en kunnen u in de positie brengen dat u wel de koper wordt tussen alle andere geïnteresseerden voor de leuke woning.

Kom vrijblijvend eens langs voor een gratis en vrijblijvend aankoopgesprek. Wij geven u tevens direct een gratis hypotheekscan via onze samenwerking met Helpen Kiezen Hypotheken, zodat u beter u mogelijkheden weet. 

Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincieFinancieel
Woning kenmerken:
Soort woning
Type woning
Soort appartement