Mijn favorieten

Open Huizen Dag

Open Huizen Dag

Morgen is het weer zo ver! De eerste NVM Open huizen dag van dit jaar. Een mooie kans om de woning van je dromen te vinden. Je bent dan in de gelegenheid om huizen te bezichtigen zonder afspraak.
Het is vandaag een drukke dag voor de verkopers en de kijkers. De verkopers zijn bezig met de voorbereidingen en met het bakken van ‘de appeltaart’ en de kopers stippelen een route uit met woningen die ze willen gaan bezichtigen.

Zaterdag is een spannende dag voor beide partijen, er is een grote kans dat kijkers ineens in hun droomhuis staan en de verkopers potentiele kopers ontmoeten van hun woning.
De verkopers van de woning zijn natuurlijk in de mogelijkheid om extra details over de woning vrij te geven zoals : Op welk tijdstip komen de eerste zonnestralen de tuin in, of hoe is het contact met de buren en de buurt, of op welke manier de verschillende ruimtes in de woning worden gebruikt . Zij hebben natuurlijk de meeste kennis en kunnen het beste vertellen over het woongenot.
Ook kunnen verkopers laten zien hoe handig de aanpassingen zijn die zij in het huis hebben aangebracht.

Op ons kantoor zijn we ook druk bezig met de laatste voorbereidingen; Brochures en gastenlijsten maken, kenbaar maken welke woningen meedoen met de Open Huizen Dag op social media en verkopers voorzien van tips. Wij zitten morgen klaar op ons kantoor om eventuele vragen van verkopers en kijkers te beantwoorden.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes deze Open Huizen Dag!

Nieuwsgierig?
Kom kijken bij één van deze woningen die meedoen met de Open huizen dag:
Pé Hawinkelsstraat 27 Nijmegen https://www.robdisbergen.nl/aanbod/woningaanbod/nijmegen/open-huis/huis-4445290-Pe-Hawinkelsstraat-27/
Ackerbroekweg 3 Nijmegen https://www.robdisbergen.nl/aanbod/woningaanbod/nijmegen/open-huis/huis-4517742-Ackerbroekweg-3/

Je bent van harte welkom op zaterdag 30 maart tussen 11:00 uur en 15:00 uur, zonder afspraak!
 

Woning van de maand