Mijn favorieten

Bordenwissel!

Afgelopen week mochten we weer op pad om borden te plaatsen bij woningen die we onlangs hebben verkocht. Het is natuurlijk altijd een fijn moment voor de verkopers dat het bord VERKOCHT in de tuin staat. Ook leuk voor de buurt dat ze binnenkort hun nieuwe buren kunnen verwelkomen.

Buurtbewoners komen vaak even een praatje maken als ze zien dat we de borden aan het verwisselen zijn. Zij hebben ons gezien met de potentiële nieuwe buren tijdens de bezichtigingen en zijn erg nieuwsgierig wie er komt te wonen en wanneer de verhuiswagens de straat in komen rijden. Nadat de woning definitief is verkocht kunnen de verkopers, kopers en buurtbewoners zich voorbereiden op alle verhuisdozen die in en uit het huis worden gedragen.
 
Ook benieuwd naar ons aanbod en waar we nieuwe borden hebben geplaatst? Check dan regelmatig onze website om up-to-date te blijven.

Wilt u ook ons bord met hét allerbekendste logo van Nijmegen “De kop van Rob” in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.  Contact

Het verkopen van uw woning doet u samen met de makelaar van Nijmegen : Rob Disbergen!
 

 

Woning van de maand

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring