Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Nijmegen

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We ontvangen je graag bij ons op het kantoor aan de Hatertseweg 126. Maar je mag ons natuurlijk ook eerst bellen op 024 356 62 63 of mailen op info@robdisbergen.nl. Wij nodigen je graag uit om onder het genot van een kopje koffie of thee samen je woonwensen en mogelijkheden door te spreken.

Onze aankoopmakelaars helpen je graag met dit (soms) moeilijke proces. Wij begeleiden je van A tot Z door het gehele aankoopproces. Onze makelaars zijn dan ook erg succesvol en effectief in het onderhandelingstraject, wat voor jou natuurlijk erg voordelig is. De huidige woningmarkt is erg hectisch en is vaak moeilijk in te schatten. Met een makelaar van Rob Disbergen Aankoopmakelaar Nijmegen stijgt je kans van slagen met het kopen van een huis. Hoe wij dit doen? Wij leggen het je graag uit tijdens een gesprek.

Wat doet een Aankoopmakelaar Nijmegen?

Samen met onze aankoopmakelaar doorloop je een traject om de aankoop van je ‘nieuwe’ huis. De stappen van het aankopen van een huis bestaat uit een duidelijk proces. Zo beginnen we met het inventariseren van je financiële mogelijkheden en eindigt het met de inspectie en sleuteloverdracht van de woning voor notariële overdracht. Maar ook voor tips en advies omtrent het woningaanbod in Nijmegen of omgeving Nijmegen kan je bij Rob Disbergen Makelaars terecht. Zo gaat onze makelaar ook mee met de bezichtiging van je ‘nieuwe’ woning zodat je daar gebruik kan maken van de specialiteit en ervaring van de makelaar.

Gesprek met onze aankoopmakelaar

Je wilt graag in gesprek met onze aankoopmakelaar in Nijmegen? Dat kan natuurlijk. Wij plannen graag een gesprek met je in. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor (Hatertseweg 126, Nijmegen) om onder het genot van een kopje koffie of thee door te spreken wat voor jou het beste is om te doen. Je kan contact opnemen met ons via 024 356 62 63 of ons mailen op info@robdisbergen.nl. Wij staan voor je klaar.
 

Woning van de maand