Mijn favorieten

De aankoop van uw nieuwe woning doet u beste met een aankoopmakelaar van de NVM.


 

Aankoopmakelaar Nijmegen | Rob Disbergen Makelaardij o.g. Overweegt u om een woning aan te kopen of heeft u reeds een leuke woning gezien? Belt u ons gerust op voor een eerste kennismaking. Rob Disbergen Makelaardij is dé aankoopmakelaar voor Nijmegen en omgeving. Om u te laten ervaren hoe wij te werk gaan, bieden wij u namelijk eenmalig een gratis eerste kennsimakingsgesprek en een gratis aankoopbezichtiging aan!
 

De aankoop-kennismakings-bezichtiging

Wij maken graag eerst kennis met u op ons kantoor aan de Hatertseweg 126 en wij gaan daarna, indien u dat wenst, vrijblijvend met u mee naar het woonhuis of appartement in Nijmegen of directe omgeving waar u interesse in heeft. Wij verzorgen een complete aankoopbezichtiging met onze zienswijze. Tot zover zijn er ook geen kosten aan deze bezichtiging!
Heeft u na de bezichtiging daadwerkelijk interesse in de woning, en u wilt dat Rob Disbergen Makelaardij de aankoop van uw nieuwe woning voor u verzorgt, dan kunt u besluiten om ons in te schakelen als uw aankoopmakelaar.
Mocht u bij eenmalige aankoopbegeleiding toch géén aankoop van de woning doen, dan betaalt u niets.

 

No-Cure-No-Pay

U kunt uw nieuwe woning ook aankopen met Rob Disbergen makelaardij op basis van: No Cure No Pay! Wij leveren een duidelijke meerwaarde bij uw aankoopbeslissing en wij hanteren zeer scherpe tarieven!

 

Waarom een aankoopmakelaar?

Een van de belangrijkste redenen om een aankoopmakelaar in te schakelen bij de aankoop van uw nieuwe woning is het verkrijgen van inzicht in, en het gefundeerd een keuze maken uit het ruime aanbod. Alleen met de nodige ervaring en kennis van zaken, kunt u het beste resultaat bereiken en een juiste keuze maken. Wij bereiken voor u het beste onderhandelingsresultaat, mét de laagste aankoopprijs en hierdoor een lager af te sluiten hypotheek!

De aankoop van een nieuwe woning doen wel meer mensen, zo horen we vaak op feestjes en partijen, echter kunnen onze makelaars namens u, onderhandelen over de aankoopprijs van een woning én de aanvullende voorwaarden en condities. Iets wat wij met veel ervaring doen, omdat wij dit dagelijks doen, maar ook omdat wij als NVM woningspecialisten het beste op de hoogte zijn van de geldende marktprijzen in de directe omgeving. Deze combinatie van ervaring en marktkennis zorgt ervoor dat onze makelaars zeer vaak een lagere prijs en veel betere voorwaarden voor u weten te realiseren.


Samenwerking met Helpenkiezen hypotheken

Met Rob Disbergen Makelaardij staat u er niet alleen voor. Wij begeleiden uw gehele aankooptraject tot en met de inspectie en de notariële overdracht. Samen met Rob Disbergen makelaardij en onze partner Helpenkiezen Hypotheken komt u helemaal goed voorbereid tot uw aankoop.
 

Maak hier een afspraak voor een persoonlijk oriënterend gesprek over aankoop en Hypotheek.

Hieronder ziet u een aantal van de panden welke zijn aangekocht door onze opdrachtgevers met de hulp van Rob Disbergen als aankoopmakelaar.

Oude Nonnendaalseweg 234 te Nijmegen
Oude Nonnendaalseweg 234 te Nijmegen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij Oude Nonnendaalseweg 234 te Nijmegen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij Oude Nonnendaalseweg 234 te Nijmegen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij

De Lingert 5138 te Wijchen
De Lingert 5138 te Wijchen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij De Lingert 5138 te Wijchen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij De Lingert 5138 te Wijchen aangekocht door Rob Disbergen makelaardij

Fruithof 11 te Oosterhout
Fruithof 11 te Oosterhout aangekocht door Rob Disbergen makelaardij Fruithof 11 te Oosterhout aangekocht door Rob Disbergen makelaardij Fruithof 11 te Oosterhout aangekocht door Rob Disbergen makelaardij

Woning van de maand